Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Yuyao Lishuai Film & Television Equipment Co., Ltd.

Van goede kwaliteit De Lichten van de fotostudio voor verkoop
Van goede kwaliteit De Lichten van de fotostudio voor verkoop
U hebt werkelijk aardige en goede kwaliteitsproducten in redelijke prijs. Mijn geleide lichten werkt nog zonder enig probleem.

—— Michal Veselsky

Ik ben online Chatten Nu

Yuyao Lishuai Film & Television Equipment Co., Ltd.

1 2 3 4 5
Yuyao Lishuai Film & Television Equipment Co., Ltd. Yuyao Lishuai Film & Television Equipment Co., Ltd. Yuyao Lishuai Film & Television Equipment Co., Ltd. Yuyao Lishuai Film & Television Equipment Co., Ltd. Yuyao Lishuai Film & Television Equipment Co., Ltd.
Meeting Room Toon kamer

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Andere
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : LS
Aantal werknemers : 60~100
Jaarlijkse omzet : 5,000,000-10,000,000
Opgericht Jaar : 2005
Export pct : 70% - 80%

Opgericht in 2003, de Film van Yuyao Lishuai & Co. van het Televisiemateriaal, is Ltd één van de High-tech ondernemingen die met R&D, verkoop en productie van LEIDENE foto en videoverlichtingsmateriaal worden geïntegreerd. Het bedrijf ervoer de periodes van het veroorzaken van reeks van het licht van de studioflits, halogeenlicht en neonlicht. In 2006 begon het met het onderzoek van het toepassen van de LEIDENE verlichtingsbron op foto, roepen de Video & TV-de de industrie reactie op de Ingezetene van groen, energy-saving project bijeen. Nu behandelt het bedrijf hoofdzakelijk LEIDEN licht en eminent in deze industrie geworden.
Tijdens de ontwikkeling van het bedrijf, hingen wij het principe om „zelf-overtreft eerlijkheid als stichting aan te vergen, en creatief“, en hebben één octrooi voor Uitvinding, zestien octrooien voor Gebruiksmodel en meer dan één honderd ontwerpoctrooien gewonnen. In jaar van 2014 was het geëerde „Nationale High-tech Onderneming“. Elk jaar ontwikkelt het bedrijf Chinees-buitenlands samenwerkingsproject en met verscheidene bekende ondernemingen in binnen- en buitenland onderhand samengewerkt en goede resultaten bereikt. Het vertrouwen van klanten is altijd het bedrijf achtervolgt. In aspect van kwaliteitsbewaking, hebben wij vijf reeksen LEIDENE lichten, bijna honderden de modellen van lichten die de certificatie van Ce hebben overgegaan en RoHS-. Bovendien, wij hebben een uniek systeem van productie en inspectie voor LEIDENE foto en videoverlichtingsmateriaal ontwikkeld en het constant verbeterd.
Onze producten worden hoofdzakelijk gebruikt in de studio's van TV & het uitzenden, fotostudio's, enz. Het is één van de goede keuzen voor film en TV-productie, nieuwsgesprek, portret etc. het schieten, huwelijksfotografie en kinderenfotografie geworden. Door regelmatige inspanning, zijn onze producten verkocht ver aan Europa, Amerika, Midden-Oosten, Zuidoost-Azië en Hong Kong, de gebieden van Macao en van Taiwan, vele provincies en steden in China. Wij heten u welkom oprecht om ons bij ons voor toekomstige ontwikkeling aan te sluiten.

Contactgegevens
Yuyao Lishuai Film & Television Equipment Co., Ltd.

Contactpersoon: Mrs. Zhu

Tel.: +86-574-62819368

Fax: 86-574-62636398

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)